مشاهده عکس شقاق مقعدی; شکل ظاهری فیشر حاد و مزمن
یکی از عارضه های مقعدی که بخش زیادی از افراد آن را تجربه می کنند شقاق یا زخم مقعداست. دیواره های مقعد به شدت حساس است و هرگونه ایجاد فشار به دلیل یبوست یا خشکی مدفوع و حتی عوامل دیگر، میتواند باعث بروز بیماری در این ناحیه شود. در عکس شقاق مشاهده میکنید که در نوع حاد این بیماری، زخمی که در مقعد ایجاد شده سطحی است اما اگر به موقع برای درمان آن اقدام نشود این زخم عمیق تر شده و به عضلات اسفنکتر هم آسیب میرساند که در این شرایط فرد دچار شقاق مزمن میشود.
علائم ظاهری شقاق
مبتلایان به این بیماری معمولا علائم آزاردهنده ای مثل خارش، سوزش شدید، قرمزی و درد و خونریزی از مقعد را هنگام اجابت مزاج تجربه میکنند. به دلیل بعضی از علائم مشابه شقاق با بواسیر، گاهی این دو بیماری با یکدیگر اشتباه گرفته میشوند که در اینجا با مشاهده عکس شقاق مقعدی و آشنایی با شکل ظاهری این بیماری، میتوانید به راحتی این عارضه را تشخیص دهید.
تصاویر شقاق یا فیشر حاد و مزمن
تفاوت شقاق حاد و مزمن در عمق شکاف ایجاد شده و مدت زمانی است که از بروز بیماری می گذرد. اگر شکاف سطحی باشد و هنوز علائم شدیدی را تجربه نکنید، احتمالا بیماری هنوز در مرحلخ حاد است و توصیه میکنیم برای جلوگیری از پیشرفت آن به پزشک مراجعه کنید.
اما اگر عمق شکاف زیاد و علائم تشدید شود و همچنین اگر بیشتر از 6 هفته از شروع علائم شما گذشته باشد، شما به شقاق مزمن مبتلا شده اید که تنها راه درمان آن عمل جراحی یا عمل لیزر شقاق است. با مشاهده عکس شقاق مزمن و حاد در زیر می توانید تفاوت ظاهری این دو عارضه را هم مشاهده کنید.
عکس شقاق و بواسیر
در اینجا عکس شقاق و هموروئید را مشاهده می کنید که بصورت همزمان بروز پیدا کرده اند و در چنین شرایطی تشخیص این دو عارضه بسیار سخت است و بهتر است آن را به عهده پزشک بگذارید.
در رابطه با سن شیوع این بیماری هم باید گفت که این بیماری در هر سنی ممکن است بروز پیدا کند و در بسیاری از موارد این بیماری در کودکان هم مشاهده می شود. اما زنانی که به تازگی زایمان کرده اند بیشتر در معرض ابتلا به شقاق می باشند.
برای درمان شقاق هم راه های مختلفی وجود دارد که بعد از مراجعه به پزشک و بررسی وضعیت بیماری تان، بهترین راه درمان توسط پزشک پیشنهاد می شود. در تصاویر زیر با روش های درمان شقاق با لیزر و جراحی بیشتر آشنا میشوید. این نکته را هم در نظر داشته باشید که بدون تشخیص و تجویز پزشک از روش های خانگی و خود درمانی استفاده نکنید تا مراحل درمان بیماری با مشکل موجه نشود.